Hallen- en loodsenbouw

De meeste loodsen en bedrijfshallen worden voor veruit het grootste deel vervaardigd van staal. De metalen frameconstructie is daarbij natuurlijk van het grootste belang om werkzaamheden in de loods veilig te laten verlopen. Met dak -en wandbeplating weet u zeker dat ook de zijkanten en het dak goed en onderhoudsvrij zullen zijn. Groot voordeel van het laten bouwen van een metalen loods is  dat in bijna alle gevallen de prijs lager is dan steen -of houtconstructies. Ook niet onbelangrijk: een metalen bedrijfshal kan vaak in een zeer hoog tempo worden gerealiseerd!

Totaalpakket bij loodsbouw

Winter metaal en montage kan voor u het gehele bouwproject op zich nemen. Van het zorgen voor een goed én bij uw wensen passend ontwerp, het aanvragen van de vergunning en de realisatie; wij regelen het! Dit heeft als voordeel dat u te maken heeft met slechts één partij, waardoor afschuiven en ‘van het kastje naar de muur’ situaties effectief worden voorkomen. Het grootste deel van de werkzaamheden kunnen wij met eigen vakmensen uitvoeren en voor zaken als installatiewerk, funderingswerkzaamheden en verdere afbouw hebben wij ervaring met prima partners waar wij alle wensen mee kunnen afstemmen. Wilt u alleen de staalconstructie door ons laten maken? Ook dat is natuurlijk geen probleem.

Prijzen van metalen loodsen

Omdat de wensen vóór en het realiseren ván een loods nooit exact gelijk zijn, is het bouwen van elke loods een op zichzelf staand project. Wij kunnen dan ook geen vaste prijzen vermelden, maar gaan graag met u in gesprek om een voor u passend aanbod te doen.

Types hallenbouw

Bedrijfshallen kunnen voor heel verschillende doelen worden gebouwd. Elke doel verdient een eigen ontwerp om de efficiëntie en het werkklimaat van de bedrijfshal te optimaliseren. Zo moet een magazijn aan heel andere eisen voldoen als een hal die als stal wordt gebruikt. Voor de ene hal is veel daglicht belangrijk en bij een andere loods is het van groot belang dat voertuigen efficiënt naar binnen en buiten kunnen rijden door overhead-deuren te plaatsen, eventueel met afstandsbediening. In de praktijk zie je dan ook dat een goede bedrijfshal echt moet aansluiten bij een vastgesteld doel en dat er aanpassingen nodig zijn wanneer een hal een ander doel krijgt.

Aanpassen van een bedrijfshal

Ook wanneer een loods later aangepast moet worden, kunnen wij u van dienst zijn. Moeten er bijvoorbeeld extra verstevigingen worden geplaatst of komt er een extra deel bij een bestaande loods, dan kunnen wij perfect inspelen op de bestaande situatie en de aanpassingen zo voordelig mogelijk voor u uitvoeren.

Loodsbouw in de regio Emmen door Winter

Wilt u een loods in de regio Emmen of daar buiten laten bouwen of aanpassen? Neem dan gerust contact met ons op!  Wij gaan graag voor u aan de slag!

Projecten

Klik op onderstaande links om verschillende loodsen te bekijken die wij hebben mogen bouwen.

Bekijk hier al onze projecten

 

Winter Metaal en Montage

In 2010 is Winter metaal en montage gestart. In eerste instantie als éénmanszaak, maar in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van vakmensen.

De nadruk ligt bij Winter al vanaf de start op de kwaliteit. Wij leveren alleen staalconstructies die voldoen aan onze eigen hoge maatstaven. Wordt er een fout gemaakt? Dan herstellen we dit onzichtbaar of beginnen opnieuw. Alleen het beste is goed genoeg en dat weten onze klanten die ons steeds meer weten te vinden.

Daarnaast houden wij van realistische prijzen. Wij berekenen altijd een eerlijke prijs en adviseren u als klant altijd de beste en meest prijsgunstige oplossing.

Op zoek naar een flexibel en professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Dan is Winter metaal en montage de beste keus! Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen