Lastechniek

Op zoek naar een lasbedrijf waar geen uitdaging te hoog gegrepen is en waar vakmanschap van de hoogste kwaliteit vanzelfsprekend is? Bij Winter metaal en montage werken we dagelijks aan staalconstructies in de ruimste zin van het woord en gaan we geen uitdaging op het gebied van lastechniek uit de weg.

Maatwerk in laswerken

Voor diverse opdrachtgevers uit het hele land zijn wij inmiddels de vaste partner voor het leveren en monteren van maatwerk staalconstructies voor bijvoorbeeld bedrijfshallen, woningbouw, metalen trappen en elke andere metaalbewerking. Maatwerk is bij ons standaard en wij zien dan ook een uitdaging in elke opdracht, waarbij de kwaliteit altijd op het hoogste niveau moet zijn.

Ervaren lassers

Omdat we de lat hoog leggen voor wat betreft de kwaliteit, kunnen we alleen met de beste lassers werken. We zoeken dan ook constant naar goede lassers in de regio Emmen, Drenthe, die ons team kunnen versterken. Een lasser met goede vaardigheden kan bij ons op hoog niveau werken, wat voor vakmensen natuurlijk prachtig is en het werk interessant houdt.

Lassen aluminium staal en rvs

Elke opdracht op het gebied van metaalbewerking kunt u door ons laten uitvoeren. Of het nu om aluminium, staal of rvs gaat; wij zorgen ervoor dat uw laswerk perfect wordt uitgevoerd.

Machinepark

Wij werken in onze bedrijfsruimte in Nieuw Amsterdam, nabij Emmen, niet alleen met de beste lassers, ook ons machinepark is van topkwaliteit. Goed gereedschap is het halve werk en dus werken we met hoogstaande lasapparatuur. Dat werkt niet alleen voor ons prettiger, maar zorgt ook mede voor de hoge kwaliteit van ons werk. Daarnaast werken we uiteraard veilig, met de juiste beschermmiddelen en jaarlijkse controle van onze werkplaats en apparatuur.

Projecten bekijken?

Bekijk hier onze projecten

Vragen of kennismaken?

Wilt u kennismaken met Winter metaal en montage of heeft u een vraag over lastechniek of ander metaalconstructiewerk? Bel of mail ons gerust!

lassen in werkplaats
Lastechniek met elektrode op locatie
Lassen van aluminium trap
 

Winter Metaal en Montage

In 2010 is Winter metaal en montage gestart. In eerste instantie als éénmanszaak, maar in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van vakmensen.

De nadruk ligt bij Winter al vanaf de start op de kwaliteit. Wij leveren alleen staalconstructies die voldoen aan onze eigen hoge maatstaven. Wordt er een fout gemaakt? Dan herstellen we dit onzichtbaar of beginnen opnieuw. Alleen het beste is goed genoeg en dat weten onze klanten die ons steeds meer weten te vinden.

Daarnaast houden wij van realistische prijzen. Wij berekenen altijd een eerlijke prijs en adviseren u als klant altijd de beste en meest prijsgunstige oplossing.

Op zoek naar een flexibel en professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Dan is Winter metaal en montage de beste keus! Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen