Montagewerkzaamheden

Wanneer u een staalconstructie door ons heeft laten maken, kunt u er voor kiezen deze ook door ons te laten monteren. Voordeel is dat onze mensen inmiddels de constructie kennen en deze dus ook sneller kunnen monteren dan een monteur die het product nog niet kent.

Constructie en montage bij een partij

Niet alleen kunnen wij door ons geleverde producten in veel gevallen sneller plaatsen dan een derde, ook is het werken met minder partijen voor u als opdrachtgever een voordeel. Zo hoeft u minder af te stemmen, wat veel tijd scheelt. Ook is het administratief voordeliger om met een kleiner aantal partijen te werken en als u al onze kwaliteit kent, is de keuze om de montage ook aan ons over te laten al helemaal snel gemaakt!

Nauwkeurig werken

Onze mensen zijn vakmensen die gewend zijn nauwkeurig te werken. Ook bij onze montagewerkzaamheden wordt deze goede gewoonte gehanteerd, waardoor de oplevering eigenlijk altijd perfect is. Daarnaast passen wij ons natuurlijk aan de situatie ter plaatse aan. Wij zijn te gast op uw locatie en stellen ons ook als gasten op door onze werkzaamheden in goed overleg met de verantwoordelijke ter plaatse af te stemmen.

In heel het land actief

Winter metaal en montage is gevestigd in Nieuw Amsterdam, nabij Emmen. Ons werkgebied beperkt zich echter niet alleen tot Drenthe. Door de goede verbindingen verder het land in, is het voor ons geen probleem om ook in andere delen van het land actief te zijn in metaaltechniek en het plaatsen van staalconstructies.

Projecten bekijken?

Bekijk hier onze projecten

Montage van staalconstructie
Montage overkapping
 

Winter Metaal en Montage

In 2010 is Winter metaal en montage gestart. In eerste instantie als éénmanszaak, maar in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van vakmensen.

De nadruk ligt bij Winter al vanaf de start op de kwaliteit. Wij leveren alleen staalconstructies die voldoen aan onze eigen hoge maatstaven. Wordt er een fout gemaakt? Dan herstellen we dit onzichtbaar of beginnen opnieuw. Alleen het beste is goed genoeg en dat weten onze klanten die ons steeds meer weten te vinden.

Daarnaast houden wij van realistische prijzen. Wij berekenen altijd een eerlijke prijs en adviseren u als klant altijd de beste en meest prijsgunstige oplossing.

Op zoek naar een flexibel en professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Dan is Winter metaal en montage de beste keus! Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen