Metaalbewerking

Het woord metaalbewerking is de verzamelnaam voor alles wat wij voor u kunnen doen. Wat u maar wilt laten maken van staal, aluminium of rvs; wij kunnen het voor u realiseren! Het bewerken van metaal, zoals buigen, zagen, lassen, boren en snijden is ons dagelijks werk, waarvoor we de beste vakmensen in dienst hebben genomen.

Wat wij doen

Op het gebied van metaalwerken maken en monteren wij eigenlijk alles! Geen uitdaging is ons te groot! Enkele voorbeelden van metaalbewerking die wij veel uitvoeren zijn:

  • Constructie van metalen trappen
  • Constructie en montage van hekwerk en poorten
  • Complete loodsenbouw
  • Gevelbeplating en dakbeplating leveren en monteren
  • Speciale buizenconstructies
  • Leveren van metaalconstructies voor woningen en gebouwen

Naast deze voorbeelden maken wij ook veel stalen producten slechts eenmaal, wij kunnen namelijk elk product op maat construeren. Daag ons gerust uit met uw opdracht, wij zeggen niet snel nee tegen een uitdaging!

Metaaltechniek van hoge kwaliteit

Winter metaal en montage gaat voor de hoogste kwaliteit. Ons team bestaat uit echte vakmensen die er voldoening uit halen om metaalconstructies perfect volgens de specificaties op te leveren. Uiteraard worden alle constructies ook nog gecontroleerd voor deze de werkplaats verlaten. Hierdoor weten vele opdrachtgevers inmiddels dat metaalbewerking door Winter staat voor hoge kwaliteit en perfecte uitvoering van elke opdracht en weten ze ons steeds opnieuw te vinden. Daarnaast werken wij veilig en prijsbewust, wij zorgen dat een opdracht tegen de laagste kosten gerealiseerd wordt zonder daarbij iets in te leveren op kwaliteit en veiligheid.

Actief in heel Nederland

Wij zijn gevestigd in Nieuw Amsterdam, onder de rook van Emmen in Drenthe. Door de goede verbindingswegen, waar wij vlakbij zijn gevestigd, is het geen probleem om in een groot deel van Nederland actief te zijn. Regelmatig worden door ons gebouwde staalconstructies het hele land door gereden en volgen onze monteurs om projecten ter plaatse te monteren. Ook de logistiek nemen wij daarbij uiteraard op ons, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft, dat maakt het toch net even wat makkelijker!

Projecten bekijken?

Bekijk hier onze projecten

smeedwerk hekwerk
Metalen balken
 

Winter Metaal en Montage

In 2010 is Winter metaal en montage gestart. In eerste instantie als éénmanszaak, maar in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van vakmensen.

De nadruk ligt bij Winter al vanaf de start op de kwaliteit. Wij leveren alleen staalconstructies die voldoen aan onze eigen hoge maatstaven. Wordt er een fout gemaakt? Dan herstellen we dit onzichtbaar of beginnen opnieuw. Alleen het beste is goed genoeg en dat weten onze klanten die ons steeds meer weten te vinden.

Daarnaast houden wij van realistische prijzen. Wij berekenen altijd een eerlijke prijs en adviseren u als klant altijd de beste en meest prijsgunstige oplossing.

Op zoek naar een flexibel en professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Dan is Winter metaal en montage de beste keus! Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen