IJzersterke staalconstructies!

Een goede staalconstructie vormt in veel bouwprojecten het geraamte van het bouwwerk. Geen wonder dat de kwaliteit hiervan hoog moet zijn, want de veiligheid en stabiliteit van een bouwwerk worden hierdoor gegarandeerd.

Staalbouw van de hoogste kwaliteit

Winter metaal en montage is ontstaan uit passie voor het metaalvak. Na enige jaren in loondienst te hebben gewerkt bij een metaalconstructiebedrijf, startte eigenaar Arjan Winter in 2010 met Winter metaal en montage. Voor Arjan is alleen de hoogste kwaliteit voldoende en in korte tijd bouwde hij met zijn constructiebedrijf dan ook een ijzersterke reputatie op. Omdat de opdrachten voor onder andere staalconstructies, loodsenbouw, metalen trappen en sierhekwerk binnen bleven stromen, werden enkele andere vakmensen in de staalbouw aangenomen. Zo kan toch aan de grote vraag om diverse staalconstructies worden voldaan.

Wij maken alles van metaal!

Doordat we enkel werken met echte allround vakmensen en bovendien een goed uitgeruste werkplaats hebben, kunnen wij werkelijk alles maken op het gebied van staalconstructies. Naast trappen, hekwerk en complete loodsen leveren wij ook metalen onderdelen voor onder andere woningbouw. Hierbij valt te denken aan:

  • geveldragers
  • hoeklateien
  • portalen
  • kolommen
  • balkstaal

Vele bouwbedrijven weten ons inmiddels te vinden voor het leveren van staalconstructies, waarbij we zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Van het advies en ontwerp tot montage ter plaatse, inclusief het transport, kunnen we verzorgen.

Ook montage van staalconstructies

Wij kunnen niet alleen elke metaalconstructie maken, ook het (op locatie) monteren is geen probleem. Wij bieden u een totaaloplossing en zorgen niet alleen dat uw staalconstructie gerealiseerd wordt binnen de gestelde tijd en kwaliteitseisen, we zorgen tevens dat het product goed gemonteerd wordt. Alles wat hierbij nodig is, zoals een hijskraan en transport, regelen wij, zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Projecten bekijken?

Bekijk hier onze projecten

Metalen buizen op maat gemaakt
Staalconstructies op maat
Staalconstructies op maat
 

Winter Metaal en Montage

In 2010 is Winter metaal en montage gestart. In eerste instantie als éénmanszaak, maar in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van vakmensen.

De nadruk ligt bij Winter al vanaf de start op de kwaliteit. Wij leveren alleen staalconstructies die voldoen aan onze eigen hoge maatstaven. Wordt er een fout gemaakt? Dan herstellen we dit onzichtbaar of beginnen opnieuw. Alleen het beste is goed genoeg en dat weten onze klanten die ons steeds meer weten te vinden.

Daarnaast houden wij van realistische prijzen. Wij berekenen altijd een eerlijke prijs en adviseren u als klant altijd de beste en meest prijsgunstige oplossing.

Op zoek naar een flexibel en professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Dan is Winter metaal en montage de beste keus! Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen