Metalen trappen

Bij metalen trappen denken veel mensen aan brandtrappen of trappen in een flatgebouw. Uiteraard maken wij industriële metalen trappen, maar metalen trappen worden ook steeds vaker in moderne woningen toegepast.

Strak en moderne metalen trappen

Doordat Winter metaal en montage bekend staat vanwege de hoge kwaliteit en het hoge afwerkingsniveau, weten architecten en bouwbedrijven ons ook te vinden voor constructies die er piekfijn uit moeten zien. Dit omdat ons werk op een plaats wordt gemonteerd waar het direct in het oog springt en slordigheden dus uit den boze zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor sierhekwerk en poorten,  maar ook voor metalen trappen. Voordeel van een metalen trap is dat deze in een zeer strak en modern design kan worden gerealiseerd. Ook is het, in tegenstelling tot een houten trap, bij een metalen trap mogelijk veel ‘open’ te laten. Doordat het metaal met een geringe omvang het gewicht kan dragen, hoeft een metalen trap dus niet helemaal dicht te zijn. Hierdoor ontstaat een ruimtelijk beeld en zie je geen zware constructies.

Meer voordelen van metalen trappen

Naast de minder grote constructie en dus een meer open beeld hebben metalen trappen nog meer voordelen:

  • Nauwelijks onderhoud
  • Metaal ‘werkt’ niet, dus gaat niet kraken of scheuren
  • Lakken is mogelijk, maar ook in de metaal-look geeft dit een super uitstraling
  • Houtsoorten worden steeds duurder, dus metaal wordt een interessant alternatief
  • Ook combinaties met houtsoorten mogelijk

Rechte trappen maar ook metalen draaitrappen

Moeilijker te maken, maar veel voordelen heeft een metalen draaitrap. Een draaitrap draait om zijn eigen as en neemt daardoor veel minder ruimte in dan een rechte trap of wenteltrap. Een draaitrap is dus ideaal voor een locatie waar maar weinig ruimte is, bijvoorbeeld als de trap in een woonkamer wordt gesitueerd. Een draaitrap kan ook worden voorzien van tussenplateaus waar men elkaar kan passeren of waar een decoratief stuk kan worden geplaatst.

Industriële trappen en brandtrappen

Ook trappen die gebruikt worden in een loods of als brandtrap, zijn vaak gemaakt van metaal. Natuurlijk kunnen we ook dit type trappen zonder problemen bouwen en plaatsen.

Uw partner in de regio Emmen voor metalen trappen

Winter metaal en montage is de partner waar u naar op zoek bent als u kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of benieuwd bent naar de kosten van een metalen trap. Wij werken veel in Emmen en omgeving, maar gaan met plezier ook verder het land in met onze producten.

Bekijk opgeleverde trappen

Bekijk hier de trappen

Industriƫle trap op maat
Metalen draaitrap in constructie
 

Winter Metaal en Montage

In 2010 is Winter metaal en montage gestart. In eerste instantie als éénmanszaak, maar in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van vakmensen.

De nadruk ligt bij Winter al vanaf de start op de kwaliteit. Wij leveren alleen staalconstructies die voldoen aan onze eigen hoge maatstaven. Wordt er een fout gemaakt? Dan herstellen we dit onzichtbaar of beginnen opnieuw. Alleen het beste is goed genoeg en dat weten onze klanten die ons steeds meer weten te vinden.

Daarnaast houden wij van realistische prijzen. Wij berekenen altijd een eerlijke prijs en adviseren u als klant altijd de beste en meest prijsgunstige oplossing.

Op zoek naar een flexibel en professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Dan is Winter metaal en montage de beste keus! Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen