Terrasoverkapping op maat

Buiten zijn is gezond en voelt fijn. Helaas hebben we in Nederland maar weinig dagen dat het weer zo perfect is dat we buiten in de tuin kunnen zitten zonder storende factoren, zoals wind en een onaangename temperatuur. Om toch vaker te kunnen genieten van de gezonde buitenlucht is een terrasoverkapping ideaal!

Simpele terrasoverkappingen kunt u overal kopen

Bij elk tuincentrum of bouwmarkt zijn inmiddels standaard simpele terrasoverkappingen te koop. Vaak kunt u deze ook zelf monteren. Echter zo’n standaard product past natuurlijk niet iedereen. Bijvoorbeeld omdat een overkapping precies moet passen, er speciale wensen zijn, zoals een eigen ontwerp en de vraag of er echt een exclusieve terrasoverkapping gewenst is.

Terrasoverkappingen van metaal op maat gemaakt

Voor wie een terrasoverkapping geheel op maat wil laten maken, is Winter metaal en montage in Nieuw Amsterdam (nabij Emmen) een perfecte partner. Als las- en metaalconstructiebedrijf,waar alleen echte vakmensen werken, kunnen wij met recht zeggen dat onze terrasoverkappingen van metaal van de hoogste kwaliteit zijn. Niet alleen veilig en robuust, maar ook van een zeer hoog afwerkingsniveau. Uiteraard kunnen wij de terrasoverkapping ook plaatsen.

Wanneer kiest u voor Winter?

  • Als u geen standaard terrasoverkapping zoekt
  • Als u bijzondere wensen of een bijzondere situatie heeft
  • Als u vakwerk wilt van het hoogste niveau
  • Als de terrasoverkapping vakkundig geplaatst moet worden

Een metalen terrasoverkapping door Winter laten maken

Als u overtuigd bent dat wij de juiste partij zijn om uw terrasoverkapping te bouwen, kunt u natuurlijk vrijblijvend een afspraak met ons maken of meteen een offerte bij ons opvragen. Daarvoor kunt u ons tijdens werkuren bellen, maar u kunt ook ons contactformulier gebruiken. Heeft u al tekeningen van de te bouwen terrasoverkapping, dan kunt u die natuurlijk naar ons e-mailen, zodat wij een goed beeld hebben van het project. Wij reageren uiteraard zo snel mogelijk op uw aanvraag en bouwen en plaatsen graag uw exclusieve terrasoverkapping op locatie.

Terrasoverkapping op maat gemaakt
Terrasoverkapping op maat
Overkapping van metaal constructie
 

Winter Metaal en Montage

In 2010 is Winter metaal en montage gestart. In eerste instantie als éénmanszaak, maar in korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van vakmensen.

De nadruk ligt bij Winter al vanaf de start op de kwaliteit. Wij leveren alleen staalconstructies die voldoen aan onze eigen hoge maatstaven. Wordt er een fout gemaakt? Dan herstellen we dit onzichtbaar of beginnen opnieuw. Alleen het beste is goed genoeg en dat weten onze klanten die ons steeds meer weten te vinden.

Daarnaast houden wij van realistische prijzen. Wij berekenen altijd een eerlijke prijs en adviseren u als klant altijd de beste en meest prijsgunstige oplossing.

Op zoek naar een flexibel en professioneel metaalbewerkingsbedrijf? Dan is Winter metaal en montage de beste keus! Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen